Bloggsida

Här kommer det att bloggas om ämnen vilka rör retro musik och elektronik. Kan vara besök på mässor eller de senaste maskinerna som jag lagt vantarna på.

Det kan även vara något i vinyl, exempelvis en gammal skiva av något 60 eller 70 -tals band som var rätt kända på sin tid.

Kontakt får du genom info(a)attraktionsbrn.se

 

Ett svar på ”Bloggsida”

  1. Hejsan, trevligt att hitta en liten blogg som berör ämnen liknande de i min egen relativt nya blogg. Det är ju mycket arbete att hålla på med en blogg beroende på hur mycket man är villig att lägga ner i tid, såsom med min egen gör jag ju för att det är kul.. när jag betygsätter skivor( för närvarande samlingsalbum/greatest hits, för det är faktiskt ett bra sätt att hitta musik på..) så blir det inte alltid så mycket text om dem. Däremot när jag testar diverse grejer, så blir det lite mer arbete bakom! Lycka till med din blogg..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *